Pineut | Bakmix Borrelbrood | Focaccia Feestje

Pineut | Bakmix Borrelbrood | Focaccia Feestje

Pineut in Cadeaus

Wie verras jij met een origineel cadeau? Maak er thuis een Italiaans feestje van! Focaccia is van zichzelf al een feestje. Om te krijgen, te maken en te eten. Maar … met deze toegevoegde mix van paprika, tomaat, olijf, kappertjes en rozemarijn wordt het helemaal een fiesta! Geen focaccia zal ooit meer hetzelfde zijn. Letterlijk. Ga ook in de mix en maak van jouw focaccia een waar kunstwerk! Hoe maak je het? Voeg 240 ml water toe aan de broodmix. Kneed het geheel met de hand of keukenmachine minimaal 10 minuten tot een gladde deegbal, die niet meer plakt. Vet de buitenkant van de deegbal in met 10 ml olijfolie. Maak een mooie bol van het deeg en leg dit in een schaal met een theedoek erover. Laat het deeg 40 minuten rijzen op kamertemperatuur. Leg bakpapier op de bakplaat. Plaats het deeg op de bakplaat en breng het in vorm, ongeveer 2 cm dik. Smeer het deeg in met de overige olijfolie en prik met de toppen van je vingers flink wat gaatjes in het deeg. Laat wederom rijzen, nu 45 minuten op kamertemperatuur. Verwarm de oven voor op 180 graden. Plaats de bakplaat in het midden van de oven en bak het deeg 20–30 minuten (baktijden zijn richtlijnen en kunnen per type oven variëren). Productinformatie Bakmix focacciabrood Inhoud: alle ingrediënten behalve water en olijfolie Gewicht: 353 g gram Ingrediënten en allergie informatie TARWEbloem, bakkerszout, gistpoeder, emulgator: E491, gedroogde paprika, tomaat, kappertjes, olijven en rozemarijn | Pineut | Bakmix Borrelbrood | Focaccia

Gevonden bijPrijs 
Pineut | Bakmix Borrelbrood | Focaccia Feestje€ 12.99

Klanten die dit kochten, kochten ook